Dags för blöjfria nätter snart?

Jag är så stolt över min stora pojke han har nu varit blöjfri i ett par månader och nu har det gått två veckor utan någon olycka alls han kan till och med sova middag utan ett en olycka sker! Frågan är bara när är det dags att låta honom sova utan blöja på natten. Det känns som att det inte är allt för lång tid kvar tills att detta kan ske!

Piller

Jag har nyligen börjat med lungnande piller till kvällen för att jag lättare ska kunna somna, dom funkar ganska ok bara det att man måste vänta ca 2 timmar innan de ger någon efekt. Det är ju väldigt sällan man vet innan när man ska gå och knoppa allt beror ju på när barnen tillåter. Oftast så glömmer jag att ta dom i förväg utan kommer på dom två timmar efter att dom har somnat. Kanske inte allt för genomtänkt så det är ju mycket möjligt att det blir byte igen.

Båda herrarna i huset har fått sig en varsin omgång av rakapparaten i dag, förmodligen sista gången på ett tag nu så att dom inte fryser om sina små knoppar nu när hösten och vintern närmarsig med stormsteg. Just när hösten kommer så blir jag alltid superinspererad till att gå ut i skogen och fotografera. Jag har nämligen en stor svaghet för höstens färger i kontrast med det gröna som fortfarande fins kvar.

(här tänkte jag sätta en bild som jag tog i förra veckan men då jag inte kan hitta mitt minneskort till kameran så får det vänta till i morgon)

E.L.F.

 

Jag tävlar hoss Isabella om en goodiebag med smink från E.L.F.

Sjukstuga

Här hemma är det gråt och snörvlanden som avlöser varandra Ella är febrig och förkyld och vill nästan bara bli buren. Och medan man bär på den lilla och samtidigt laga mat så blir den stora avundsjuk och vill också ha uppmärksamhet. Vad gör man då när man behövs på tre ställen samtidig? Jag brukar försöka att utnyttja Albin till att röra i kastrullen eller duka fram.
Någon som har något mer förslag på vad man kan göra?

Jag tävlar


”Jag tävlar hos Sanna om ett presentkort på 400 kronor hos Thira.se

jag tävlar

”Jag tävlar hos Sanna om ett valfritt set med kökshandduk och grytlapp ifrån Apelsin Gredelin


spökena var det ja.

Att ta i tu med spökena i garderoben var det ja, i dag har ett spöke tagits bort från min garderob. Tio kilo lättare känns det som om jag är känns helt jäkla underbart. Nu återstår bara resten.
Att vara småbarns mor och ta hand om sig själv går inte alltid hand i hand eller vad säger ni?
Hur man än vrider och vänder så finns tiden inte riktigt till varken för att ta hand om sig själv eller att må dåligt.
Men hur ska man orka vara en bra mamma om man inte kan ta hand om sig själv? Det är en fråga som man får ställa sig varje dag, för ignorerar man problemen så blir dom bara större (tro mig jag har försökt).

Jag är grymt sugen på att ta fram symaskinen och göra några snuttisar ska nämligen skicka iväg några till b.l.a Sanna som driver bloggen mammas vardag.

om ni är sugna på att köpa en så kommentera eller mejla mig Lillafagel@hotmail.com

Sommaren är över


Nu är sommaren över och med dagarna som går så blir det mer och mer höst.

Jag har varit på äventyr den här sommaren. Det största äventyret har väll varit att vi har flyttat. Så nu är vi inte längre norrköpings bor utan skärblacka bor! Albin börjar sitt nya dagis den femte september han tjatar varje dag att han vill gå till dagis och nu är det inte så många dagar kvar tills han äntligen ska börja.

Vi har börjat om i samband med den här flytten, brytit från gamla vanor och bördor. min största börda har varit mitt förflutna vist det kommer alltid att vara kvar där men jag har börjat ta hand om det. Jag har blivit så trött på mina långa,  mörka depritioner, ångesten och sömnsvårigheterna. Nu ska jag snart bli remiterad till en psykolog som ska hjälpa mig även möjligt att det blir några små piller. Även om jag inte är så särskilt förtjust i att äta piller (Vägrar att ens äta verktabletter) så är det förmodligen ett onödigt ont för att orka öppna dörren till garderoben.

det har varken blivit mycket pyssel eller sy under sommaren då vi har haft fullt upp men det ska det snart bli ändrig på. Har massvis av projekt på gång i mitt huvud som bara väntar på att få komma ut.

 

 

Vi har haft en sommar fylld av både djur och natur, en riktigt bra sommar som verkligen har gått för fort.

 

Hur har eran sommar varit?

RSS 2.0