Nyårslöften

Många avger nyårs löften nu så här på nyårsafton men det är något jag inte tänker göra. Varför lova någonting som att träna varje dag, sluta med godis o.s.v.? Jag tänker inte ge något nyårslöfte men jag tänkte berätta för er vad jag skulle vilja uppå till nästa år.

Jag vill vara en bättre vän än vad jag är i dag, det finns vänner jag inte har pratat med på år och dagar och verkligen skulle vilja ta upp telefonen och slå en signal bara för att se hur det är med dom, men just när den tanken kommer så finns det oftast inte tid. Jag vill att mina vänner vet att även om jag inte hör av mig så ofta att jag faktiskt finns kvar här, det har jag faktiskt fått bevis för under det gångna året.

 

Gårdagens pyssel

 

Detta är Lite av allt det som blev uträttat i går, jag sydde en till mössa och gjorde ett gäng berlocker i fimolera. Det blev mycket gjort men det blev även en sen natt för mig. Har man kli i fingrarna så har man.

Jag vill önska er alla ett gott nytt år!!!

 

God morgon

Min underbara son <3

Den senaste tiden så har jag märkt av stora förändringar hos min "lilla" son han har börjat pratat mycket mer spontant innan har man nästan alltid varit tvungen att fråga honom någonting så är det snarare så att man inte får stop på honom, han springer runt här hemma och blandar sitt nyupptäckta språk låtsasspråket men det vanliga. Han har ofta den skickligheten att han kan säga hela korrekta meningar. 

Visst är an fin min lilla skatt, tröjan han har på sig fick han av mormor, morfar och moster Siri i julklapp. Han vill helst ha den varje dag numera.Är Man inte Cool?

Ny skatt

Se ett sånt underbart tyg jag införskaffade mig nyligen på en nyöppnad tygaffär i Norrköping Tusensköna tyger.

Det har länge saknats ett ställe i stan som säljer klädestyger, om ni har vägarna förbi norrköäping så är Tusensköna tyger helt klart ett ställe värt att besöka, själv har jag nog hittat mitt andra hem.

Barn som gillar att bada

 

 

 

Gåtor

Det märks att jag är inne i en jobbig tid nu skrivandet och pysslandet blir lidande. Orken och lusten är som bortblåsta, önskar att jag kunde vara mer öppen med varför jag inte mår så bra ju nu, men det är inte bara jag som är inblandad. Jag vill inte famla runt i ovishet om framtiden men detta är ingenting som jag vill stressa fram bara för att få en lösning. Jag talar i gåtor men det är så det får bli för tillfället.

Julen

Nu har vi landat efter julen och vardagen börjar komma tillbaka, det har varit en lång och jobbig helg som har varit fylld av tårar och glädje.
Just bu så är det väldigt mycket som händer här och vi får väll se vart allting leder.

Jag ska bli bättre på att skriva, jag börjar samla allting inom mig så att få skriva av sig. Men inspirationen. Har inte velat infinna sig hos mig.

Hoppas att er julhelgen har varit rolig och givande. <3

God jul!

Nu är vi i Västerås för att fira jul med Mickes familj. Lite tråkigt dock att vi måste ta oss hem redan i natt. Då Micke ska jobba i morgon bitti.

Julklapparna är fixade, jag stod hela dagen i går och slet som ett djur för att bli färdig.

Vi vill önska er alla en riktigt god jul.

Matdags!

Nu är det dags för mat!
Det blir svampsruvning, omelett och kokta grönsaker.
Hoppas bara att det blir gott.

Avslutning på timjan

I dag är det avslutning på timjan vilket känns lite tråkigt för hur skakig klara mig utan mina damer så länge?!

Kan man inte sova....

Så kan man ju alltid göra praliner....

Äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem ifrån en lång arbetsdag, jag har stått och packat och sytt igen trettio stycken present påsar. De vart riktigt fina får be mor min skicka bild så jag kan visa er.

Det vart väldigt mycket fnitter och allvarliga samtal under kvällen. Jag och min mor har haft våra duster och har faktiskt inte världens bästa relation därför är det extra viktigt för oss att få tid att kunna prata och öppna sig för varandra.

Jag älskar dig mor jag hoppas att du vet det och jag uppskattar att du finns i mitt liv<3

Jobba!

Nu är det tredje gången jag försöker skriva ett inlägg så här på morgonen men inte vill det komma upp. Jag har nämligen råkat stänga ner allting alla gånger! Irriterande ja visst. Nu blir det härlig grötfrukost sen "jobb" ska bli skönt att komma undan ifrån vardagen.

Tvätt in på små timmarna

Nu är sista maskinen hämtad nu väntar min härliga säng!
Vad tycks om mina 'nya' ögonbryn?

Inte ens på toan får man vara ifred.

Soffläge

Jag och Albin har bäddat ner oss i soffan för vi är fortfarande lite sjuka. Jag har jätte mycket som jag skulle vilja göra och men jag vill inte sätta upp de på dagens schema för om det inte blir gjort så kommer prestations ångesten. Vad ska ni göra en underbar dag som denna?

Sjuka familjen

I dag har vinter gjort mycket alls, jag är magsjuk Ella med. Albin och Micke har blivit friska nu tror jag iallafall.
Jag har mest sovit hela dagen och inte orkat göra mera än att tycka synd om mig själv.

Tvätta

Det är riktigt roligt att titta för tvättmaskinen skakar så att man låter roligt.

Jag har kommit på...

Att såna där såkallade smarta telefoner är riktigt smarta! Det är ju nästan så att man inte behöver datorer längre! Jag har suttit med Mickes hela dagen och desto mer tid som hår så kommer ja på något nytt ja kan göra med denna smarta mekanik. Jag är kär! He mig en smarttelefon!

Ella pellabus

Hittade en gammal bild på Mickes telefon och vart tvungen att lägga upp den eftersom att vi är så fina. Eller?

Lucia på dagis

I dag var det lucia på dagis Albin var så fin i sin pepparkaks dräkt, Micke och Ella som hade varit lite dåliga gick hem direkt efter att de hade sjungit. Så till fikat vart det bara jag och Albin det blev inte så mycket fika för oss heller för lagom till att kaffe och saft var upplagt så kommer kräken. Underbart, nu är jag den enda som är frisk hoppas verkligen att jag klarar mig ifrån sjukdom!

Vad gjorde ni till lucia?

Lycklig, fri och älskad

Nu har jag tagit ledigt ifrån skrivandet och bar umgåtts med vänner och familj.
Se har fått mig att känna mig trygg och riktigt lycklig. Gamla vänner har fått mig att känna mig trygg när vänner jag inte har umgåtts med på flera år får mig att känna att allt var som förr som om Jaguar alltid har varit där!
Nya vänner har jag med fått som jag känner att jag verkligen kan lita på .
Jag är lycklig fri och älskad!

Gnäll på tåget

Just nu sitter jag och Ella på tåget på väg hem ifrån stan, vi åkte in till stan för att möta Micke och Sean åka ovanför men han hade lämnat Emmas bil stol hemma så jag fick à busse hem igen tre byten senare är jag snart hemma, skönt det vore att själv ha läskigt och låta Micke ta bussen hem. Det ha han ju aldrig gjort och om han tycker att det ju inte är så jobbigt så kan ju han försöka.
Laddaren tänkte vi ju byta i dag men eftersom kvittot hade blivit kastat så gick det inte alls för sig. Tycker det är dålig service när man köpt en laddare för fem hundra och den går sönder direkt

Det var den laddaren

Vad bra att saker man köper håller mer än en vecka nu har nämnligen laddaren vi köpte gått sönder. Underbart helt jäkla underbart. Jag tror att jag ska ge upp allt vad som har med teknik att göra allt går ju bara sönder! Jag ska börja leva normad iv i kallaste sibirien!

Jul<3

Bild ifrån förra året<3

 

nu har snön kommit till skärblacka även om det är jätte lite så har det åtminstånde kommit.

Depression, panik och självmordstankar

Ja som ni kanske märker så har det inte kimmig upp någon tut på musen, det är för att jag har mått riktigt dåligt de två senaste dagarna. Efter det att jag började med mina antideprisiva så har ja nästan helt sluppit ifrån både depressioner och panik ångest, dess värre så har de nu kommit tillbaka och jag har haft minst fem ångest attacker på två dagar, i dag hade jag även väldigt starka självmords tankar, vilket skrämmer mig så otroligt mycket. Det var länge sedan jag kände så starkt, jag stod fem gånger med kniven i handen och kände att jag ville hugga den i hjärtat.
Självmord är ingenting jag tänker eller på något sätt vill begå.
Men det är så jag har mått de senaste dagarna, tänk om jag någon gång skulle gå så långt att jag skulle försöka ta mitt liv. Tänk om jag skulle lyckas.
Det funkar inte längre jag måste hitta ett sätt att lyckas fixa det här på. Men vad?

Själv

Som ni kanske har märkt så har jag inte varit speciellt aktiv här de senaste dagarna och det är för att Micke tog barnen och åkte till Västerås så jag har haft hela lägenheten för mig själv, så jag har passat på att rensat och rensat och faktiskt rensat lite till.
Självklart har jag fått lite sytt med, en hel del om jag ska vara ärlig, jag kom nämligen på mig själv i går att jag fortfarande satt fastklistrad vid symaskinen klockan halv fem på morgonen. Men vad gör det när jag har ända till i morgon eftermidag kväll på mig att sova ut och ta det lungt!

Ni missar väll inte att tävla hoss Mammasvardag om snuttisar och mössor? Gå in HÄR om ni vill vara med och tävla!

Mus DIY

I morgon är det andra advent och här firar vi med att lägga upp en tut på hur man gör dessa supersöta möss som inte bara kan vara en mjuk vänn utan även en skalra för de minsta eller varför inte en nåldyna?
Jag kommer att visa hur ni gör erat eget mönster så att ni kan ändra storleken hur ni än känner för!

Å så var kameran också död

Ibland ska verkligen allt gå min väg!!!! Då var kameran helt död med då. Roligt med Ellas första jul utan fungerande kamera. Den är välfigt motvillig med att förstå att mitt mineskort sitter i kameran och när den äntligen efter att ha startat om den fem gånger så ska man ta en bild så fryser hela kameran och då måste man starta om den tio gånger till innan den vill komma till liv! F*n J*la Skit!!!!
Det känns som det inte är någon ide att skicka in den heller för om inte garantin gäller så får jag betala ca 1000kr vilket inte känns så roligt bara för att någon ska kolla på den och sen reparationen på det.

Dagens planer

God morgon mina vänner, jag hoppas att ni har haft en bra dag i går.
Våran dag var var inte speciellt intressant. Räkningar betalades och mus syddes. Den kommer komma upp vid ett senare tillfälle. Det kommer också att koma upp en liten tut på hur man gör sin egen.
Vad ska man hitta på en onsdag då? Ja jag vet faktiskt inte men vi kommer ju inte riktigt iväg då vi är sjuka fortfarande jag önskar att det kunde ge sig. Förbaskade kli i halsen och irreterande hosta! Försvinn!
Men förmodligen kommer jag inte kunna hålla mig borta ifrån symaskinen länge, jag har fått in lite beställningar på mössor som snart ska göras snatt
Nu måste jag göra mig färdig till att gå till dagis och lämna Albin.
RSS 2.0