Att komma hem

Att kliva innanför dörren till sitt hem är den mest befriande kännslan jag vet! Släppa alla murar och det fina poker ansiktet som vi alla har. Att kunna känna sig så trygg att man vågar vara sig själv.

Tänk er att komma hem efter ett par dagar iväg från hur skönt är det inte då att vakna upp hemma!
Jag tänkte på det nu när vi kom hem igen helt underbart, det är ofta man känner sig styrd av dom man är hoss när man ska gå upp, när man ska äta, ja i princip allt man gör.
Borta bra men hemma bäst helt enkelt, eller vad sägs?

Orthodox Celts


I väntan på mannen så går denna låt om och om

Mutor

Att jag vaknar före Albin händer inte ofta och det hadde inte hänt i dag heller om inte micke skulle up och provjobba. Det är faktiskt skönt att vaknatill lite innan virvelvinden Albin kommer upp.
I dag har vi varit på stan och hälsat på min mor till Albins stora lycka. Han älskar verkligen mormor!  Så mcket att man måste muta honom på spårvagnen.

Just nu vill jag bara att Micke ska komma hem då han har varit iväg sedan sju i morse! Jag tycker ganska synd om min arma lilla flyttgubbe som ska åka hemmifrån vid sju i morgon igen för att jobba i våran vakra huvudstad

Nu har jag fuskat

Jag gav upp med att lyckas med att få det som jag ville så laddade jag ner ett tema! FUUUUSK!!! Det kommer bytas design igen inom en snar framtid.

jag blir så irreterad

hur många gånger man än försöker göra om designen så går det inte!!den updateras ju aldrig!

Gårdagens bilder

Här kommer några utav alla dom bilder jag tog under gårdagen jag tyckte många vart riktigt lyckade. De sista bilderna i inlägget togs när vi var på väg hem till norrköping. Vi blir hemma fram till på onsdag för att ta hand om katten. V åkte hem i dag bara för att Micke ska provjobba både mådag,tisdag och onsdag på två olika firmor.
IKEA

Nu far vi vilken sekund som helst ut på dagens första utflykt och den för oss till en av sverges största IKEA butik! Sist vi var där så tog det ca 2,5 timmar att ta sig igenom butiken!
Vi ska inhandla en ny madrass till spjälsängen för vaggan som Ella sover i just nu är på väg att bli förliten.

Senare på eftermiddagen så ska vi åka till Kungsbyn en lite köttaffär ute på landet där dom även har lite hästar och får man kan titta på.
Och så till kvällen så blir det grillning!

Plocka blommor

I dag när vi satt i bilen på väg till maxi för att handla lite mat så säger Albin att han vill gå ut i skogen och plockar blommor. Jag avskyr nämnligen det faktum att tjejer ska vara rosa och gilla att leka med dockor och att killar ska vara blå och leka med bilar. Jag har dock en inre tvist med mig själv för jag vet att Ella har så otroligt mycket rosa kläder just nu! Men jag kan faktiskt vara ärlig att jag inte har köppt dom själv! Vilket kanske kan lätta mitt dåliga samvete lite. Jag avskyr igentligen att handla kläder till barnen för jag tycker att allt är så indelat rosa med hjärtan eller blått med döskallar! Den affären som jag tycker har bäst sortiment av "unisex" kläder är faktiskt Lindex.

 

En resa senare
Efter en lång dag och flera timmars bilresande i går kväll så är vi nu framme i västerås här ska vi spendera några dagar för att sedan åka hem måndag, tisdag och onsdag för jobb och bvc.

Jag kommer att sakna min symaskin hemma för just nu så har jag en välldans massa projekt som jag skulle vilja påbörja och slutföra!


Ella smyser som vanligt med sin nya snuttefilt


Att resa iväg med små barn!

Att resa med små är inte det lättaste som finns och det går välldigt sällan som planerat. Det har jag lärt mig av alla dessa gånger som man har åkt till Västerås. Man planerar först att man ska diska och städa och sen åka så fort Micke har slutat, men under dagens gång så ändras planerna gång på gång. Den här gången grusades våra planer av en fröken Ella som var alldeles otröstlig och inte ville sova på hela dagen. Så när micke ko hem så var det knapt färdig packat. Två timmar senare så satt vi i bilen hungriga och utslitna, räddaren i nöden blev ju självklart MC Donalds!
I samma ögonblik som maten är uppäten så slutar nästan alltid all form av stress barnen somnar på sina platser och ma själv kan bara sitta och slappna av i tystnaden och den fina utsikten.

Man känner sig nästan alltid utmattad och trött dagen efter en längre resa men då är det skönt att ha särföräldrar att luta sig lite mot för att få stöd.

En kort pressentation.

Kanske bäst med en presentation om mig själv nu när jag gör mitt första blogginlägg. Jag bor i en lägenhet i norrköping tillsammans med mina två barn Albin2,5 år och Ella 3 månader, här bor även min sambo Mikael. Vi far ofta till västerås då min sambo kommer där ifrån. Jag Syr ofta och massor, just nu är det mest dreglisar och snuttefiltar, men även ett och ett annat klädesplagg.
Om det finns något ni skulle vilja beställa så kontakta mig gärna.

Albin visar upp sin nya fina tröja.

Ella myser med sin snuttefilt som blev en riktig hitt


Ha det så bra // Lynn

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0