Gårdagens

I går tog lilla jag mig modet till att åka till stan för att handla,både nödvändiga och inte fullt så nödvändiga saker.
Att åka in till staden brukar resultera i totalt kaos men inte i går han var hur duktig som helst.

Jag är så rädd att han ska springa iväg och komma bort eller klantig som han är ramla och slå sig riktigt ordentligt eller ja allt som kan gå fel när man är ute och far.

I går fick Albin ett nytt fodratregnställ, nya vantar och även en ny tjocktröja.
Och jag fick ett par örhängen och en underbar kofta!

koftan och regnstället kommer ifrån Lager 157

Vad var planen

Albin: får jag en bulle?
Jag: nej du kan få en senare i dag
Albin går går in på sitt rum och stänger dörren.
två minuter senare sticker han ut huvudet och frågar: Ska du ner till tvätten mamma?

Man kan ju undra vad det lilla trollet hade i görningen...

På vägen hem

Nu är storebror hemma ifrån dagis.

På väg hem så skulle han hoppa i jätte pölen som ligger brevid dagis och självklart ramlade han och blev både blöt och kall så nu väntar ett värmande bad

Fodrade regnställ

Ska man orka sig in till stan i dag eller ska jag ta det i morgon?
Det kanske är bäst att åka in i morgon när Albin inte har varit på dagis innan han brukar nämligen vara väldigt väldigt trött efter dagis och inte alls på humör att gå runt och göra ärenden på stan.

En ganska envis pojke min lilla Albin. Vi kanske ta och gör något roligare som baka bröd istället så har vi måstena samtidigt som vi shoppar lite till Albins rum i morgon.  Det blir även en tripp till lager 157 för att handla fodrat regnställ då det inte är något overallväder ute.

Dåtid, nutid och framtid

Är det inte typiskt att alltid när man äntligen har tagit sig till sängen för att göra sig redo för att sova så kommer tankarna.
Kvällens säng tankar handlade om Albin och hans biologiska pappa R. De har aldrig träffats och Albin har tyvärr inte ens fått se en bild. Detta på grund utav att jag ofrivilligt inte haft några bilder kvar på honom när det plötsligt slog mig att jag hade en väldans massa bilder på bilddagboken förr och undra ifall kontot fins kvar?!
Till min stora lycka så gjorde det det. Så nu sitter jag och bläddrar bland bilder som jag inte har sett på tre år på mig mina vänner och inte minst pappan till mitt barn.
För mig är det en självklarhet att Albin ska veta vem hans biologiska pappa är även om R inte vill veta av Albin.

Jag har haft väldigt stora samvetskval över allting med att nu ha separerat ifrån Micke och hur Albin kommer att ta allt. Min största oro är att den människa som jag har gett förtroendet att vara mitt barns pappa i två år ska svika honom och sluta finnas i hans liv.

Skuldkänslor och ångest fyller hela min kropp när jag tänker på allt som KAN hända i framtiden mellan "far" och "son".

Tankar som håller mig vaken natt eter natt och typiska kvinnofasoner att bara tänka på det värsta som kan hända.
Nej nu ska vi sluta att grubbla ner oss i framtiden och bort ifrån det ursprungliga ämnet.Jag ska se till att printa ut några Bilder på R och göra ett Album med resan ifrån magen fram till i dag. En inplastad bock i jag form. Jag tror att det kan vara ett lättare sätt för Albin att förstå hela resan, en väldigt komplicerad resa på ett enkelt sätt.


Gud vad skönt det vara att sätta sig ner och bara skriva skriva ur mig alla dåliga tankar som ligger och gnager.För att lätta upp stämningen bjuder jag på bilder från förr!


Jag kan inte fatta att jag inte var nöjd med min kropp då utan tyckte att jag var fet!

Jag var inte som alla andra barn...

Men kul hade vi allt


Nej nu borde jag gå och lägga mig så jag orkar upp till i morgon

Snart 1

 

Vad tiden går snart fyller Ella 1 år och det känns som om det var i går hon kom till världen.

 

Bilderna är på Abbe babbe bus när han var i ca ett års åldern

 

Mina ljus

När allting känns jobbigt och tungt så är jag lycklig att jag har mina små troll <3

Vad skulle jag göra utan dom?
Vad skulle jag vara utan dom?

Dom är ljuset i mitt mörker det är dom som får mig att vilja kämpa!

 

 

(bilderna är ifrån gårdagens bad)

Bitter Fittan

(Klicka på bilden för att läsa mer om boken)

Den här boken fick jag nys om i dag via Camilla, jag känner mig nämnligen som en sur Bitter Fitta! Mycket bråk och tjafs runt omkring och jag blir bara bittrare och argare för varje dag som går! Så lite lästera pi kanske är just vad jag behöver. Denna bok ska beställas när pengarna kommer nu på fredag.Mina skatter <3

Jag är så glad över att ha mina hjärtan hemma igen <3

Dagens planering

08:30 - lämna Abbe på dagis
09:15 - Läkarkontroll med Ella
11:00 - Möte på dagis
13:00 - Möte på Timjan inne i stan

Mellan varven så ska det klämmas in tvätt och Lunch

En fullspäckad förmiddag med andra ord.

Nu är dom hemma <3

Nu är mina små troll hemma igen maten är avklarad och dom ska få hoppa in i ett bad!

Det är så skönt att ha dom här igen!

När mamma inte tänker

Så kan det sluta så här...

Något jag inte orkar göra rätt i dag. passa på att samsuga och städa toan innan barnen kommer hem <3

Hängsmycke

Hand gjort hängsmycke mörkblå /röd 25kr

Barnen kommer hem <3

Det vart en mycket kortare semester äv planerat för Micke kommer hem med barnen redan i kväll, så det blir ingen överaskning med omgjort rum till Albin och jag får skynda med den sista städningen som jag hadde tänkt att låta vara ett par dagar till. Tråkigt att det inte funkade att barnen var med Micke för han har nämnligen nästan helt bestämt sig för att flytta till Västerås. Vi får väll se hur allt blir med dagis och umjänge. Förmodligen blir det ju bara varannan helg fasten micke är helt säker på att det kommer att gå att ha dom varannan vecka.
Ne nu ska jag inte sitta och spy galla.

Ansiktet är på och håret för en gång skull något iordning gjort det är inte det vanligaste jag brukar nämnligen inte ens borsta det haha.
Deta är mitt hår till 100% lite färg är det i men ingen förlängning eller någonting..  Tjockt tjockt tjockt

Fixat med designen

Puft nu för det duga för i dag! Jag har jobbat på designen vilket förmig är välldigt svårt för för mig är det rena grekiskan med kodmallar och stilmallar och allt var det nu heter!

Det känns att jag har tur att Kim hjälpte mig sist... Jag har igent ligen bara bytt bilder och lagt till några. Nu blir det på med musiken för jag ska slipa och spackla i albins rum! härligt!!!

Ny design på gång

Efter en oerhört seg dag med tupplurer och tv tittande så håller jag nu på med den nya designen, jag kan verkligen ingenting men jag försöker.


Jag hoppas verkligen att jag inte förstör något, jag har hittills bara bytt bilder och det är väll där jag kommer nöja mig just nu.
Men med tanke på att det är väldigt mycket som händer i mitt liv just nu med att vara nybliven singel, detta blir ytterligare ett steg till mitt nya liv!

Längre än jag trodde

Jaha så var man själv.... Och inte bara i en helg som jag först trodde utan i en vecka! hur ska jag klara mig i en vecka? Jag har aldrig varit branfri så länge, det längsta är två nätter!
Men jag får mycket tid att göra det jag vill, rensa lägenheten och fixa och styra.

Trötthet och separationstankar

Ursh fy och blä! Nu är jag trött, trött, trött och ännu mera trött. De senaste två dygnen har jag inte fått mer än fem timmars sömn. Igår för att jag inte kunde sova och i natt för att Ella vägrade sova.
Ögonlocken är tunga och huvudet värker.  Jag vill bara sova!!
Jag kommer inte orka göra någonting annat min barnfria helg än att sova.


Jag tror att min och Mickes separation har tagit ganska hårt på Albin han är inte riktigt sig själv.
Barnens första pappa helg kommer nu i helgen och jag tror att dom kommer att älska det med tanke på att dom inte sett så mycket av honom det här året.

Jag har inte skrivit så mycket om vår separation men det är för att jag måste få reda ut det själv förts, jag har nog faktiskt inte hunnit förstå det själv än helt och hållet.
Men det börjar sjunka in.

Ne nu ska jag se om lillan VILL sova.

En riktigt bra dag

I dag har vi haft en underbar dag tillsamans med Albin inte alls som det har varit de senaste dagarna, kan det vara för att han har fått återgå till de vanliga rutinerna med dagis?
Nästan inga bråk och tråkigheter.

Plånbok

Morgonens pyssel blev en ny plånbok till mig

Nästa blir lite större, en kompis har redan beställt en till sig själv.

God morgon

God morgon

Vilken underbar dag jag hade i går! Jag hade en halv dag fri från barnen dom var hemma med pappa som kom på besök och jag åkte in till stan för att träffa vänner och köpa nya skor.
Jag kan inte nog påpeka vad jag älskar mina vänner!
Vart skulle jag vara utan dom?
Jo förmodligen i en liten hög på golvet. Ni gör mig stark när det som höll mig uppe innan inte finns kvar längre.


I natt fick jag bara två timmars sömn underbart men i dag ska Albin till dagis vilket känns jätte skönt så förhoppningsvis så kan jag få någon timmas sömn då.

Mina nya skor från Dachmans det ända stället jag kan hitta skor då jag har storlek 43

En mammas bekännelse

Jag har svårt att älska min son när "allt" han gör är att skrika bråka och förstöra. Det tar flera timmar att få på honom kläderna och det slutar oftast med att jag gör det ändå.
Han hittar på hyss som oftast går ut på att kladda ner eller riva ut saker och självklart äta! När det nästan alltid är bråk, upprensning efter hyss eller gråt så har jag svårt att ta honom till mig. Det känns som jag bara vill få dagarna att gå så han kan gå in på sitt rum för natten.
Att gå ut och leka med honom i parken påbörjar vi varje dag men när det tar två timmar tills han har fått på sig termo byxorna och har resten kvar så brukar det oftast vara dags för mat. Min energi är slut jag orkar inte mer!
Jag vill ge upp men jag kan inte ge upp på den underbara glada killen som finns där inne bland all iska som jag ser i hans ögon.

Självklart har vi våra bra stunder där allting är frid och fröjd men det inträffar mer och mer sällan.

Missförstå mig nu rätt jag älskar min son mer än allting men alla ständiga bråk med honom gör det svårt.
Handla

Nu ska vi snart ta på oss stridsmunderingen och gå och handla. Vet inte rikgtigt vad men måste ta ut pengar till Issa så hon får sina pengar. Något behövs det ju alltid hem.

Albins nya hyss

God morgon eller vad jag nu ska kalla det, i morse vaknade jag i ett ryck för att min granne kommer inklampande i min lägenhet.
Igenom en låst dörr trodde jag men icke var den låst för en viss herre hade tydligen tyckt att mamma skulle få sova lite extra men inte grannarna! Han hade öppnat dörren och traskat ut och börjat banka på dörrar.
Under dagen så blir det att åka in för att försöka hitta någon bra låsanordning till dörren som funkar bättre än kåpan.

Albin har alltid hittat på bus och hyss som gör att man tappar tålamodet med honom, när han var liten så tog han av sig blöjan och smetade innehållet på sig själv och allting runtomkring sig, när han blev lite äldre började han dra bort tapeten, efter det vart det kylskåps ätande och nu är han på ytterdörren. Undra vart det slutar, kanske en blivande inbrottstjyv?

Varning!

IKEA varnar för att det är fel på säkerhetsbältet på vissa Antilop stolar!
Gå in och läs mer här

Bra slut på en jobbig dag

Här hemma har det varit en dag med massor av skrik och bråk mestadels för att Albin inte kände för att sova så lite som han bara kunde i natt han vaknade nämnligen vid halv sex.

Men även de dagar allt känns som om det går åt h**vete så kommer det sånna här underbara stunder där man bara smälter bort.

Jag har två helt underbara barn som jag älskar mer än allt annat.

Pusskalas

Ensamhelg

Nu i helgen ska jag vara barnledig, konstig känslan att bara vara själv ingen pojkvän och inga barn. Jag fick ju Albin som 18 åring och har inte varit helt själv sen dess, läskig tanke.
Jag fyller 22 om två veckor, så som 22 åring får jag komma ut i "ungdomslivet" igen
Hur ska jag klara mig?
Jag är Albin och Ellas pysseltokiga mamma inte någon ungdom som springer runt och roar sig hela dagarna och kan göra vad jag vill, jag måste sköta om mina barn, laga mat, tvätta och städa.
Men faktum är att helgen kan jag faktiskt göra ingenting alls om jag vill så skulle jag kunna strunta i att gå upp ur sängen överhuvudtaget....

Gårdagens bilder

Lite bilder ifrån gårdagen.

Jordgubbar är gott

I morse gjorde vi hallon och jordgubbssylt till pannkakorna vi skulle bjuda Sara, Yrla och Noel på när dom kom.

Nu har dom åkt hem och jag är helt slut i både kropp och huvud det var nämligen så att Albin absolut inte ville låna ut sina leksaker till Yrla.

Det togs en hel del bilder med Saras kamera (jag vill ha en systemkamera!!!!!) som jag skulle få. Så fler bilder ifrån dagen dyker upp senare.

Tystnaden

Och så vart det alldeles ensamt igen min Sara har åkt härifrån så nu är jag själv igen med tystnaden. Det här är något jag inte har vant mig vid tystnaden som blir när man är själv....
Själv med alla kvällstankar om vad framtiden har att erbjuda.
Jobb? Plugg? Vart kommer Micke att bo här i stan eller i Västerås? Hur kommer barnen att ta allting? Kommer det funka att ha barnen varannan vecka? Hur ska jag klara mig utan mina små älsklingar i en hel vecka?

Det är vid såna här tillfällen som man verkligen uppskattar sina vänner tack för att ni finns och står ut med mig!

Smycken + tjejkväll!

Halsbandet och armbanden jag har på mig har jag gjort själv. Armbanden är ett par gamla halsband som jag aldrig använde och halsbandet var ett gammalt örhänge.

I dag har jag hunnit att handla utan pengar, jag glömde nämligen mitt kort hemma men som tur var så hade jag snälla Issa med mig som hade så hon kunde låna ut till mig. Kände mig inte så smart när jag kom till kassan.

 

I kväll blir det fin middag för Sara kommer hit och äter, så blir det några öl. Mumms.

Balonger

 

Vilken underbar morgon vi har haft med balongmys i sängen! I dag blir det mer rensning och städning.

Kanske inte det roligaste som finns men välbehövligt.

Rensa

Här ska det rensas för fullt orkar inte se alla Mickes saker liggandes i lägenheten så de ska få åka upp på vinden.

 

 


Älskad

Trots att jag känner mig välldigt ensam just nu så inser jag hur det verkligen inte stämmer framförallt när man får sånna här fina ord av en underbar vänn" Det är inte utan att man känner sig älskad Jag är så glad över att jag har dig Sara <3

Nytt år nytt liv

Ja ett nytt år är nu påbörjat och anledningen att jag inte har skrivit något på jätteläge är att jag och min sambo nu har separerat. Hur vi gör med barn och så vidare det får framtiden avgöra men till en början så ska jag ha båda barnen tills dess att han har hittat någon stans att bo. Sen är målsättningen att vi ska ha BÅDA barnen varannan vecka. Men det är inte säkert då han kanske kommer att flytta tillbaka till Västerås.

Men även om saker och ting kanske inte blev som jag hade hoppats på så känns det faktiskt riktigt skönt, här hemma rensas det för fullt och jag övar mig på att stå på egna ben än så länge känns det vingligt men som tur var så har jag underbara vänner som finns där för mig.
RSS 2.0