Totalstopp

inte roligt att upptäcka att det är stopp i hela toan när jag kommit hem. Panik kissnödig och stopp i toaletten!!! Åh nej, detta var ju inte det jag ville spendera tiden innan dagishämtningen efter två timmars spolande tröttnade jag gav upp och ringde jouren. Men de deöjer tre dagar tills de kommer och fuxar det jo vi har en till toalett som vi de sensate månaderna har använt som föråd. inte det lättaste att tömma toan själv med två barn varav den ena panik bajsnödig det finns garanterat bätte och roligare.saker att göra en måndag

pust

Nu har jag gjort förmiddagens ärenden i stan, beställt nytt kort till bankdosan och sniffat på en vecka gammal bebis. Inget doftar väll underbarare än en bebis nacke.

Mina änglar är hemma igen

Nu är mina två små hemma igen. Tillbaka till vardagen igen.
Efter en lätt pankaks middag sitter vi nu nerbäddade i soffan och kollar på bolibompa.
Vår fint med hemodlat på balkongen

Här vågar jag äntligen ställa ut tomater och ärtor på balkongen. Veka små plantor är de just nu, ingen blåst som fått de nätta grenarna att härda.
4 Ärtor är det på den som albin planterat på dagis och under kvällen åker balkonglådan upp som vi tänkte plantera räddisor i, sen blir det några fina solrosor.
härligt att få odla lite hemma.

Vårvackert balkong

Barnfritt

Mina små busar har åkt till västeråz över helgen. Tomt med bara mig och J hemma, ett utmärkt tillfälle att byt snören på persienerna som gått. jo det var ju en konstform för sig!!! Efter att plockat isär den 2 gånger och mängder av svordommar så har jag förhoppningsvis lyckats!!
Halva ‘semestern‘ har gått åt en persien när jag skulle kunnat sy något roligt.
ALDRIG MER DETTA PROJET ( skickar J på de två sista)Min senaste egosömnad med tyg ifrån Tusensköna tyger i norrköping


RSS 2.0