Morgon bekymmer

Förr vaknade Albin mellan kl 06:00 och 07:00 väldigt sällan vid det senare klockslaget och beslöt sig att smyga till köket och göra lite frukost han bröt upp obrutna förpackningar av falukorv, han knäckte ägg i kaffebryggaren och tog burken med modersmjölksersättning och började sleva i sig. Jätte roligt tyckte vi självklart att det var att nästintill bli ätna ur huset bara för att han inte kom till oss först. Det är ju inte så att vi inge gav honom någon mat, kanske inte just modersmjölksersättning och rå falukorv men kanske fil och flingor och en god macka på det. Han väckte ALDRIG oss
men nu på senare tid har vi löst morgon rutinen genom att vi gör i ordning frukost till honom på morgonen och sen ställer vi in bolibompa kanalen på tv:n innan vi går och lägger oss.
Och tro det eller ej det har funkat ganska bra åtminstone på morgnarna?
Han kan smyga ut under vilken tid på dagen som helst och glufsa i sig i från kylen och ta precis vad han vill.  Vi tar alltid bort det han olovligt fått i sin ägo och låta honom få det han vill ha när han frågar mestadels för att få honom att inse att det är ok att fråga!


Om det är någon har / haft samma problem som vi?



Nu är det dags för tvätten och sedan den allt för långa promenaden bort till centrum för att ta ut medicinen jag fick i går.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0